Hotel-Restaurant-Cafe

Kezdőlap > Hotel-Restaurant-Cafe

2 negyedév alatt 28%-al növeltük a kávé-edukációt

A kávé forró téma, nem csak a HORECA slágerterméke. A boldog vásárlókból és magas árrésből kisütött torta az, amiből minden iparág szeretne egy szeletet.

+28%

A kávé-edukáció
növelése: 28%

2

Időtartam:
2 negyedév

+25%

növekedés az átlag
kosárértékben

550% ROI - Megtérülés ügyfelünknek

A kihívás

A kávé ára széles skálán mozog. Különösen a kávé üzletek fognak nagyot, hisz miliőt árulnak a terméken felül. A trükk az, hogy a vásárlók szeretnének többet megtudni a “varázslatról” mielőtt a zsebükbe nyúlnak. A baristákra ma már tanácsadóként, oktatóként tekintenek.

Az eredmény

A tudásszomjra építve létrehoztunk egy barista ösztönző rendszert, ami jutalmazta a vevőedukációt és a többletértékesítést. „Tudtad, hogy ez a torta a kávéd ízvilágához lett tervezve?” Masszív növekedés az átlag kosárértékeben, ROI a plafonon túl és még közel sem végeztünk.

Tudj meg többet megoldásainkról

Készülj a növekedésre.

Tracking

A legrelevánsabb KPI-ok azonosítása, pilot-olás / finomítás, gyakoriság megtervezése és folyamatos visszamérés.

Visszajelzés

Visszajelzés-kultúra kialakítása, támogató légkör megteremtése, előkészítés és tréning.

Ösztönzés

Segítségnyújtás a megfelelő ösztönzők megtalálásában és szintezésében mind horizontális mind vertikális irányban.

Felülvizsgálat

Évi legalább egy felülvizsgálat a folyamatos fejlődés és relevancia biztosítása érdekében.

Ha nem akarod növelni az értékesítést, ne kattints a gombra!

Növeljük az eladásaimat!